Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Boottrailers (0)Buiten- en binnenboordmotoren (9)Catamarans (0)Jachten (15)Jetski's en Waterscooters (4)Kajuitzeilboten (0)Kano's (0)Motorboten (24)Open zeilboten (0)Platbodems (0)Roeiboten (0)Rubberboten (2)Sloepen (0)Speedboten (2)Vis- en Consoleboten (1)Watersportkleding (1)Zeiljachten (0)


Watersportkleding - Botenhandel

Waterveiligheid staat voorop. Hieronder volgt een overzicht aan advertenties waarin watersportkleding in diverse vormen aangeboden wordt. U kunt gratis en gemakkelijk reageren of zelf adverteren door aan te melden op de pagina.


Zwemvesten en veiligheid

Watersport of varen op de boot doe je voor de ontspanning en de sport, maar water brengt enkele gevaren met zich mee. Zwemvesten gebruik je hoe dan ook voor het veiligheid van jezelf en je medepassagiers. Hou er rekening mee dat je goed zichtbaar bent wat je ook doet op open water. Vandaar dat de meeste vesten voorzien zijn van reflectief materiaal en felle kleuren. Zorg er dus voor dat er voor iedere passagier van uw zeilboot, motorboot of plezierjacht voorzien is van een zwemvest.


Wetsuits voor uw favoriete sport

Wetsuits komen voor in verschillende uitvoeringen, maar houden u hoe dan ook droog en uw lichaam ge´soleerd tegen de elementen. Je kunt voor warmere wateren of de warme zomerdagen ook kiezen voor een zogeheten shorty wetsuit die minder lange mouwen en benen heeft. Welke variant u ook kiest u bent voorzien van een beschermende laag die u ook behoedt voor snij- en schaafwonden die gemakkelijker gebeuren dan u zou denken in het water. Voor zowel windzeilen, wakeboarden, surfen, parasailing en duiksporten bent u veiliger in een wetsuit.


Advies voor aanschaf

Let bij de aanschaf van zwemvesten of wetsuits op dat deze goed zitten. Draagcomfort is niet alleen belangrijk voor de persoon zelf, maar ook voor de veiligheid in het gebruik. Een zwemvest mag niet te strak zitten zodat deze op kan kruipen wanneer deze gebruikt wordt in het water. Zorg er voor dat zowel zwemvesten als wetsuits een goede pasmaat hebben en niet te groot uitvallen. Zo blijft uw veiligheid en plezier het beste bewaard.