Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Boottrailers (0)Buiten- en binnenboordmotoren (9)Catamarans (0)Jachten (15)Jetski's en Waterscooters (4)Kajuitzeilboten (0)Kano's (0)Motorboten (24)Open zeilboten (0)Platbodems (0)Roeiboten (0)Rubberboten (2)Sloepen (0)Speedboten (2)Vis- en Consoleboten (1)Watersportkleding (1)Zeiljachten (0)


Vis- en Consoleboten - Botenhandel

Op zoek naar een flexibele kleine boot? Op deze pagina kunt u een overzicht aan advertenties vinden waar console- en vissersboten worden aangeboden. Reageer direct door aan te melden op de pagina.


Vis- en consoleboten kopen en verkopen

Door aan te melden op deze site kunt u geheel gratis in contact komen met aanbieders van vis- en consoleboten. Wanneer u aanmeldt op deze pagina kunt u per direct beginnen met reageren of zelf adverteren. Zorg er voor dat u de nodige eigendomspapieren in de aanslag heeft om deze te mogen verkopen. Anders is het zaak naar het postkantoor te gaan om deze eigendomspapieren aan te vragen. Anders mag de boot niet verkocht worden.


De opbouw van een consoleboot

Een consoleboot is een open, snelvarend nautisch voertuig dat aangedreven wordt door een buitenboordmotor. Ze zijn in haast alle gevallen niet te groot om op een trailer vervoerd te worden. Het is de perfecte compacte boot die daarom ook ingezet wordt voor visserij en handhaving door overheden. Een consoleboot is voorzien van een console in de boot waar alle bedieningselementen zich bevinden zoals de besturing, ontsteking, radio, trim control en andere elektrische instrumenten.


Zowel vissen als varen!

Voor iemand die op zoek is naar een kleine wendbare boot met veel power of gewoon om lekker op te vissen is de console boot ideaal. Het vaartuig is niet voorzien van een kajuit, maar het is wel mogelijk om uzelf te beschermen tegen de elementen door een dakzeil aan te brengen. Flexibel in weer en wind dus! De boot is door de kleine lengte ook makkelijk te vervoeren en kan zo’n 6 tot 8 personen dragen. Ze zijn tevens relatief goedkoop in de aanschaf en vriendelijk in gebruik en onderhoud.